featured about image

O nama

montenegro language english language

Istorijat firme

"AGREGATI MONTENEGRO" doo je preduzeće za proizvodnju, promet i usluge, export-import Podgorica, koje se nalazi na adresi Nikšićka 2/a, Podgorica. Preduzeće je registrovano u decembru 2019. godine.

"AGREGATI MONTENEGRO" se bavi isporukom, instalacijom, servisiranjem i održavanjem dizel elektro agregata, kao i prodajom rezervnih djelova. Obučeni inženjeri vrše projektovanje instalacija elektro agregata kao i proračun opterećenja potrošača.

agregati-montenegro logo

Cummins Power Generation

“Agregati Montenegro” je jedini autorizovani diler proizvođača Cummins Power Generation na teritoriji Crne Gore za: prodaju, održavanje, servis i popravku dizel električnih agregata u garantnom i vangarantnom roku, kao i za prodaju i ugradnju originalnih rezervnih djelova za Cummins dizel generatore.

“Agregati Montenegro” raspolaže svom opremom i alatima potrebnim za servis i održavanje. Takođe, posjeduje i softver (InPowerTM) za podešavanje i programiranje sistema za kontrolu generator seta. “Agregati Montenegro” ima obučenog elektro inženjera koji posjeduje sertifikate kompanije Cummins Power Generation, uključujući sertifikat za softver InPower ™.

cummins logo

Servis

Svojim servisom, mobilnim terenskim ekipama, ugovorima o održavanju i servisiranju, sertifikovanim i obučenim osobljem, brzom isporukom i ugradnjom originalnih rezervnih djelova garantujemo sigurnost, pouzdanost i dugotrajnost Vaše opreme.

Servisna služba vam je na raspolaganju 24 sata, tokom cijele godine, za svaku vrstu intervencije na zahtjev kupca. Visoko kvalifikovano osoblje servisa, opremljeno standardnim i specijalnim alatom i mjernim instrumentima, nudi širok spektar servisnih usluga za generator setove kao što su:

  • redovno održavanje
  • servis generator seta (zamjene filtera ulja, goriva i vazduha, zamjena motornog ulja, rashladne tečnosti, aku baterije)
  • profesionalna analiza nastalog otkaza u mehaničkom i elektronskom dijelu, 
  • 24-časovni servis, 
  • hitne intervencije na terenu, 
  • stalna raspoloživost najvažnijih rezervnih delova
  • stručno obučavanje osoblja za rukovanje i održavanje. 

Uz sve navedeno, garancija koja se daje za isporučenu opremu, ugrađene djelove i izvršenu uslugu obezbeđuje korisniku osjećaj sveobuhvatne sigurnosti, kojoj se pridaje poseban značaj kao ideji vodilji Agregata Montenegro politike kvaliteta.

quick-serve logo